och världen bara ler :)

Åh herre guuuud! För exakt 6 minuter sen fick jag se något underbart. Fast kanske ska börja historien ungefär 96 minuter tidigare, när matchen startade. Ni vet alla vilken match det var, LIVERPOOL mot CHELSEA. Båda lagen oslagna i år, och dessutom spelade Chelsea på hemmaplan där de inte förlorat på år. Båda lagen låg på 20 poäng där de stred i toppen av tabellen, idag var det upp till bevis!
  Vilken jävla match säger jag bara. Liverpool spelade så underbart bra fotboll att man bara satt och log. Chelsea var också bra men Liverpool var helt enkelt bättre. Det enda jag stör mig på lite är Riera som bara inte passar in. För lat, egoistisk och ja... manchesterunited-ig för Liverpool helt enkelt. Fast det kanske bara är jag som stör mig. Jaja, i alla fall. Heeeeeelt underbar var ju Alonso i alla fall som förtjänar en liten extra guldstjärna. Han gjorde Målet och la en helt fantastisk frispark som borde ha gått in (insida stolpe!). Chelsea hade också ett par farliga chanser men Liverpool stod emot och för, ja 9 minuter sedan blir det väl nu så gick Liverpool av planen i London med 3 poäng :D! Så himla värda och formen grabbarna har nu räcker gott och väl till en förstaplacering i Premier League :)!

 Vad mer, jo det är lov :). Åh älskade höstlov med älskade härliga höstregn. Bara sitta inne och kolla på film med älskade kompisar utan dåligt samvete sitter aldrig fel. Världen ler mot mig, precis som han gjorde. Och jag kan inte vänta på att få lista ut ifall det var något speciellt i det där :). men nu väntar en vecka som säkert kommer bli helt underbar :D. Har ju inte börjat helt fel ;). Puss på allt, jag blir så älskande när Liverpool vinner :). Over and out// Jennie

JOBB

Jobb är viktigt. Jobb är ordet som får oss att gå i skolan i typ 20 år. Jobb är vad vi strävar efter och vad hela våran framtid bygger på.
 En hemlighet; jag har aldrig haft ett.
  Blääää jag har verkligen försökt med sommarjobb och sånt men å det går bara inte. Ingen vill ha mig, jag känner mig så vädelös.
 Men idag! Heliga dag, ett litet jobb slängdes i ansiktet på oss under sista lektionen. Med oss menar jag mig själv och 3 andra små söta tjejer som jag jobbar tillsammans med på "rörlig bild".  Det var en lärare som förde med sig nyheterna. Till och med innan han kom in i rummet kunde jag höra änglakören sjunga halleluja och när dörren till vårat redigeringsrum öppnades (i slow motion) strömmade ett så starkt ljussken in att jag inte kunde kolla direkt på honom. 
  Nä ok det kanske inte var riktigt så men men. I alla fall. Han berättade (utan att vara löjligt lik gud) om ett gäng som behövde hjälp imorgon eftermiddag att filma en sak och (det bästa), man får pengar för det.
    WOAH låter det inte bara för likt ett jobb för att vara sant!? Jag och E var och när de andra två snälla flickorna såg våra blickar sa de att vi kunde ta det. Våran (min) entusiasm över något som lät lite halvtråkigt måste ha avslöjat våran (min) desperation efter jobb
  Läraren var snäll och pratade med Roland som han hette, farbrorn vi ska jobba med. Sedan kom den hemska delen. Vi skulle prata med honom. När signalerna gick fram på telefonen var det nästan som den där leken "bomben" man envisades att göra varendra gympalektion i mellanstadiet. Ni vet när man hade en stor medicinboll som var en bomb och man skulle kasta över den till motståndaren. När musiken tystnade "sprängdes" "bomben" och det lag som hade "bomben" på sin sida fick en prick.
   Telefonen motsvarade bomben och jag och Elin bollade den fram och tillbaka. Vi visste att den som höll i den när Roland svarade skulle behöva prata.
   Jag fick en prick. Men också ett jobb :D! Har bara ett litet problem nu. När jag pratade med Roland pratade han om mig och E i singular, "Du kan komma dit och dit" "Du kan ta med det och det" . Det blev en slags litet osynligt slag där jag hela tiden och så tydligt som möjligt försökte påpeka att "visst VIIII kommer dit och dit" och "VIIIII tar med det och det" men jag tror ändå inte han förstod att imorgon kommer vi vara TVÅ tjejer, redo att tjäna lite (väldigt lite??) pengar :). -Men det e Rolands problem. Jag har fixat mitt första jobb och är glad. 
  
Over and out// Jennie


Rejected love

I was sitting by myself alone
And you know that in my room I don't have a phone
There was a knock on my door but I'm not sure

It was her, the girl who treasures me
She said "I love you, do you love me?"
I can't recall if I answered at all

She sat down on my bed: treacherous ground
Her face turned red and didn't make a sound
She looked at me like a dog that wanted food

I thought to myself "I don't have a bone"
"But neither of us should have to feel so alone"
I was careful not to say anything rude

I didn't know if to kiss her
or if I preferred to miss her
"this is just like some move from before" she said
and she was on a love's train, but I was in an aeroplane
all we could do was to wave to one another

Silence is a voice of an equal choice
Girls sometimes wish that they were boys
And men they blush when the blood rushes too late

Echo is the voice of bouncing back
A gecko is a lizard and a rat is a rat
A no is a no is a no, I don't like that


Wanting is a need which wants to defeat
Rejecting which is greed of another need
She looked at me with original sinful eyes

And though the love of spring was in the air
My heart for her refused to care
A lock was there and she couldn't lock it up

And though for some that night was blessed
The knife of love cut through her chest
For her it was another failure stored in her soul

And love is blind and sometimes a fool
It can be oh, so kind, and just as cruel
All I could do was to try to play my role

save my soul,
save my soul,
save my soul,
save my soul,
you gotta save my soul
come on and save my soul
save my soul
save my soul
I gotta save my soul



 jag e så comf :/.......och sjuk.... fuck it...over and out// Jennie

RSS 2.0